Tradicionalna srpska kuhinja

Pečenjara Ledine

O nama

Enterijer restorana

Porodična tradicija

Naša priča počela je 2011. godine u Pečenjari Ledine, prvom objektu gde smo započeli tradiciju pripreme kvalitetnog pečenja i domaćih specijaliteta. Kroz godine smo rasli, ali je ljubav prema pravoj, domaćoj hrani ostala ista. I danas se trudimo da svaki zalogaj bude ukusan i autentičan, baš kao na početku.

Opuštena atmosfera

Osećajte se kao kod kuće

Stvarno domaća kuhinja

Sva peciva i kolače pravimo u restoranu

Po čemu smo najpoznatiji?

Jagnjetina, prasetina, teletina, hleb ispod sača i fritulice

Jagnjetina

Jagnjetina

3500RSD / 1kg

Prasetina

Prasetina

3000RSD / 1kg

teletina

Teletina

4900RSD / 1kg

pogača

Hleb ispod sača

Šta drugo uz pečenje nego hleb koji se pekao ispod sača

sač

Krompir ispod sača

Zapečeni krompir sa najmekšim delovima tvog omiljenog mesa

Fritule

Fritule

Uštipci koje pamtiš iz detinjstva, sa eurokremom i džemom

Galerija

Pogledajte ambijent i specijalitete našeg restorana

Galerija slika ledine1.jpg
Galerija slika ledine2.jpg
Galerija slika ledine3.jpg
Galerija slika ledine4.jpg

Ketering

Nudimo usluge keteringa za sve vrste događaja, od malih okupljanja do velikih proslava

Kontakt

Posetite nas ili nas kontaktirajte

Adresa

Vojvodjanska 534, 11070 Beograd

Radno vreme

Ponedeljak - Nedelja08:00 - 21:00

Pratite nas