
O nama

Porodična tradicija
Naša priča počela je 2011. godine u Pečenjari Ledine, prvom objektu gde smo započeli tradiciju pripreme kvalitetnog pečenja i domaćih specijaliteta. Kroz godine smo rasli, ali je ljubav prema pravoj, domaćoj hrani ostala ista. I danas se trudimo da svaki zalogaj bude ukusan i autentičan, baš kao na početku.
Opuštena atmosfera
Osećajte se kao kod kuće
Stvarno domaća kuhinja
Sva peciva i kolače pravimo u restoranu
Po čemu smo najpoznatiji?
Jagnjetina, prasetina, teletina, hleb ispod sača i fritulice

Jagnjetina
3500RSD / 1kg

Prasetina
3000RSD / 1kg

Teletina
4900RSD / 1kg

Hleb ispod sača
Šta drugo uz pečenje nego hleb koji se pekao ispod sača

Krompir ispod sača
Zapečeni krompir sa najmekšim delovima tvog omiljenog mesa

Fritule
Uštipci koje pamtiš iz detinjstva, sa eurokremom i džemom
Galerija
Pogledajte ambijent i specijalitete našeg restorana




Ketering
Nudimo usluge keteringa za sve vrste događaja, od malih okupljanja do velikih proslava
Kontakt
Posetite nas ili nas kontaktirajte
Adresa
Vojvodjanska 534, 11070 Beograd